7 Aralık 2010 Salı

Pegasus Konakları 750.000TL

PEGASUS KONAKLARI
Aranan...Özlenen...Gıpta edilen...



CEPHELER:Villaların dış cephe kaplaması olarak Andezit doğal taş uygulanmıştır. Ayrıca 1. sınıf FİLLİ grenli teksture boya uygulanmıştır.Villaların iç cephelerinde 1. sınıf Lafarge dalsan alçı, 1. sınıf Knauf alçıpan uygulaması ve alçıpan asma tavan ve dekoratif gömme spot ve gizli aydınlatmalar yapılıp 1. sınıf plastik boya ve duvarlar saten alçı uygulanmıştır. Tüm villaların banyolarında suya, neme ve buhara dayanıklı 1. SINIF CEOPAN asma tavan uygulanmıştır.

ANTRE VE KARİDOR:1. sınıf çelik kapı, vestiyerlik yapılmıştır. Yerler, basamaklar, holler ve mutfak 1. sınıf moon cream bej mermer ve emperador dark uygulaması yapılmıştır. Ayrıca salon yer döşemesi 1. sınıf lamine bambu parke ve diğer odalarda ise 1. sınıf laminat parke yapılmıştır. Katlara çıkan merdiven kenarlarına alüminyum profil korkuluklar yapılmıştır.


MUTFAK:Mutfak dolapları 1. sınıf lake çelik evye batarya ve tezgah olmuştur. Yerlere 1. sınıf moon cream bej mermer uygulaması yapılmıştır.


TERAS:Havuz teraslarında 1. sınıf Tik Ağacı ahşap kullanılmıştır. Villa teraslarında ise 1. sınıf yer seramiği kullanılmış olup, parapetlerde 1. sınıf moon cream bej mermer uygulaması yapılmıştır.


SALON VE ODALAR:Salon yer döşemesi 1. sınıf lamine bambu parke ve diğer odalarda ise 1. sınıf laminat parke uygulaması yapılmıştır. Aydınlatım olarak da dekora uygun olarak gömme spot ve gizli.


HAVUZ:Büyük havuzumuz 350 m2, çocuk havuzu 30 m2 olup, 1. sınıf mekanik aksam ve izolasyonu olmuştur. Havuz içi seramik serpol, taşırmalı savak şeklinde yapılmıştır. Havuz çevresi: 1. sınıf ahşap tik ağacından yapılacak olup, gerekil estetik dekoratife uygun ışıklandırması yapılmıştır. Havuz ekipmanı ve makine dairesi projelerdeki ölçülerde yapılmıştır.


BAHÇETüm bahçe peyzaj çalışması yapılıp uygun yerlere Palmiye ve hurma ağaçları dikilmiştir. Bahçenin merkezi sulama sistemi alt yapısı ve üst yapısı 1. sınıf olarak yapılmıştır. Tüm bahçe aydınlatma sistemi projeye uygun şekilde dizayn edilip dekoratif armatürler yapılmıştır.Bahçe ve villa girişleri önü dekoratife uygun aydınlatma yapılmıştır.
PENCERE VE DOĞRAMALAR:
Tüm villaların pencere ve doğramaları PLASPEN marka 1. sınıf 3 mm kalınlıkta 5 odacıklı 70’lik, çift ısı camlı ve maun renginde olup yine PLASPEN marka maun renginde elektrik motorlu alüminyum panjurlar yapılımıştır.
ENERJİ VE TV:Tüm villaların zemin kat aydınlatma ve prizlerine, mutfak aydınlatma ve prizine ve katların merdiven aydınlatmalarına yetecek kadar jeneratör enerjisi vardır. Ayrıca villa kapı önlerine, kısmi bahçe aydınlatmasına ve havuz aydınlatmasına yetecek kadar KW lık jeneratör enerji beslemesi vardır.
Tüm villalara müstakil uydu sistemlerini karşılayabilecek alt yapısı konulmuş olup villaların tüm odalarına kablolaması yapılmıştır.Elektrik tesisatı projeye ve fenni kurallara uygun olarak yapılmıştır. TSE belgeli 1. sınıf malzameler kullanılmıştır. Tüm daire sigortaları gömme kapaklı kutu içinde yapılmıştır. Elektrik sayaçları trifaze olmuştur. Tüm dairelere uydu tv için priz konulmuş ayrıca PTT ile uyumlu malzeme kullanılmıştır. Tüm prizler topraklı yapılmıştır.
SIĞINAK:
Sitenin yaklaşık 400 m2 sığınağı olup kaba-ince sıvası yapılmış, duvarlarına uygun boya ile boyanmıştır. SIHHI TESİSAT:
Tüm villalarda 1. sınıf temiz su için DİZAYN marka, pis su gideri için de BORUSAN marka boru ile döşenmiş olup, ayrıca ses yalıtımını sağlamak için de taş yünü ile izolasyonu yapılmıştır.
ışıklandırma yapılmıştır. Ayrıca oda kapıları 1. sınıf ahşap kapı yapılmış olup, kapı kolları 1. sınıf menteşe pirinç veya krom yapılmıştır.
BANYOTüm banyo, wc lerinde yerler ve duvarların kaplamaların tamamı 1. sınıf toprak marka, Kütahya marka seramik uygulaması yapılmıştır. Bataryalar ise 1. sınıf dekoratife uygun malzemeden olmuştur.
Bodrum kat banyosu; Kütahya marka seramik kaplamaları, 1. sınıf gömme rezervuar, duşakabin ve lavabosu yapılmıştır.
Zemin kat; wc si 1. sınıf Toprak marka yer ve duvar seramikleri gömme rezervuar wc, 1. sınıf hilton tipi lavabo, batarya ve dekoratif ışıklandırma yapılmıştır.
Ortak kullanım banyosunda; 1. sınıf Toprak marka yer ve duvar saramikleri gömme rezervuar 1. sınıf lavabo, batarya, küvet ve dekoratif ışıklandırma yapılmıştır.
Ebeveyn banyosunda; 1. sınıf Toprak marka yer ve duvar seramikleri jetli jakuzi, gömme rezervuar, 1. sınıf hilton lavabo, batarya, banyo dolabı ve dekoratif ışıklandırma yapılmıştır.
ISITMA VE SOĞUTMA:
Tüm salon ve odalarda m2 lerine uygun (yedi adet) cold plasmaz negatif iyon teknolojisi özellikleri olan İtalyan FERROLİ marka smile duvar tipi split klimalar mevcuttur. Ayrıca ısıtma olarak yine İtalyan FERROLİ marka LPG uyumlu kombiler takılmıştır. Salon ve odalarda m2 lerine uygun panel radyatör takılmıştır.
BALKONLAR:Tüm balkonlar 1. sınıf seramik kaplaması, küpeşteler ise 1. sınıf moon cream bej mermer kaplanmıştır. Korkuluklar ise 1. sınıf korm ve füme temperli camlı oyapılmıştır.
ÇATI:Tüm villa çatıları Çelik konstrüksiyonlu, 1. sınıf osb, onduline marka nemran ve çift katlı ithal shingle ile kaplanmıştır. Ayrıca ısı izolasyonunu sağlamak amacıyla 3 cm’lik izocam maka taşyünü ile kaplanmıştır.
SAUNA:
Tüm villalarımızda 1. sınıf sedir ağacından imal edilmiş olup, ithal elektrikli motor ve gerekli aksesuarları takılmıştır.
GÜVENLİK:
Tüm villalarımızda akıllı ev teknolojisi kullanılmıştır. (Yangın, hırsızlık, su basma, ayarlanmış saatlerde klimaların çalıştırılması, panjurların açılıp kapanması ışıkların ve prizlerin çalıştırılması vs. işlerine kumanda tablosundan ayarlanması özelliğini kontrol edebilme) Bahçe girişinde 1 adet güvenlik kulubesi yapılmıştır. Kamera kontrolü, çevre güvenliği mevcuttur.

Not: Site tamamen bitmiş olup kullanıma hazırdır.
ADRES: Pegasus İnşaat Narlıbahçe Evleri
Konyaaltı Sarısu Mh. 132. Sk. No. 10 ANTALYA
0532 600 70 58
Şeref Gazioğlu

 pazarlıksız
1 Adet750.000TL
2 Adet 1.200.000TL

istanbul-küçükçekmece-sefaköyde satılık bina

İstanbul,küçükçekmece,sefaköy,halkalı caddesi üzerinde
110 metrekare bodrum,
80 metrekare dükkan,
95 metrekare 4 daire ve çatı katından oluşan değerli mülk.
0532 600 70 58
gaziogluemlak@gmail.com